نوشته شده توسط : نیما راد

قیمت خانه در ترکیه 

در طول سال گذشته، بازارهای املاک و مستغلات ترکیه با استقبال خارجی ها برای بهره گیری از شرایط قیمت خرید خانه و گرفتن اقامت، به رشد خود ادامه داد. در حالی که نگاه جهان هنوز به اقتصاد ترکیه است، بسیاری از آنها این سوال را دارند که آیا سال 2019 شاهد تکرار قرارگیری در اوج فروش املاک به خارجیان در تمام طول سال خواهد بود.

بازار املاک ترکیه با افزایش فروش املاک و مستغلات به خارجی ها در ماه مه همچنان بالاترین رشد را داشت.

در نتیجه، از ابتدای سال با آغاز ژوئن همچنان تحت تأثیر بازار از بالاترین آمار فروش خارجی ماه به ماه برخوردار بود.

بین سالهای 2012 تا 2015 فروش املاک در ترکیه پنج برابر شده است.

این افزایش در تعداد املاک فروخته شده منجر به افزایش قیمت خرید ملک در ترکیه بین 38 تا 82 درصد در 8 سال گذشته شده است.

آخرین آمار نشان می دهد که تعداد املاک فروخته شده  در نیمه اول 2019 در ترکیه، 505.796 ملک بوده است.

8903 ملک در استانبول

4،093 ملک در آنتالیا

1111 ملک در آنکارا

قیمت آپارتمان در ترکیه 

در اواسط سال 2019، تصمیم به پایین آوردن نرخ بهره، تأثیرت مثبتی بر بازار املاک و مستغلات ترکیه گذاشت.

نرخ بهره به 19.75٪ کاهش یافته است که باعث می شود سرمایه گذاران، به ویژه افراد محلی، وارد بازار املاک و مستغلات ترکیه شوند.

پیش بینی می شود قیمت خرید خانه در ترکیه پس از پایان سال 2019 افزایش یابد که خرید ملک در ترکیه در سال 2019 را بسیار منطقی تر می کند.

از طرف دیگر، بانک های ترکی، نرخ بهره وام های مسکن در ترکیه را کاهش داده و به کمتر از یک درصد رسانده اند.

به عبارت دیگر، تعداد خریداران محلی خانه در ترکیه رو به افزایش است و باعث افزایش تقاضا برای ملک و به تبع آن، قیمت آپارتمان در ترکیه به طور کلی می شود.

در واقع، به نظر می رسد که این روند در طول سال 2019 ادامه یابد، اما رکوردهای قابل توجهی از سال 2018 وجود دارد که باید شکسته شود.

سال گذشته، در حالی که فروش داخلی به دلیل افزایش نرخ بهره، کاهش یافته بود، فروش به خارجی ها نسبت به سال گذشته به طور متناوب 78 درصد، افزایش داشته است.

 تقریباً 40،000 خانه به ملیت هایی از اقصی نقاط جهان فروخته شده اند.

آیا سال 2019 می تواند با این ارقام مطابقت داشته باشد؟ ما فکر می کنیم بله، و دلایل خوبی برای آن داریم.

برای مشاهده ادامه مطلب به سایت piileh مراجعه کنید.


:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 28 / 11 / 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نیما راد

دستگاه جوش اینورتر چیست؟

دستگاه جوش اینورتر نوعی دستگاه جوش است که منبع تغذیه آن قادر به فراهم آوردن جریان بالا جوشکاری می باشد . دستگاه جوش اینورتر به کمک از یک سری ریکتیفایر و سوئیچ حالت جامد جریان متناوب 60 هرتز (AC) برق ورودی را به جریان (DC) خروجی تبدیل می کند . مقدار جریان خروجی و ولتاژ قابل تنظیم بوده و در طول فرآیند جوشکاری توسط نرم افزار های کامپیوتری کنترل می شود . دستگاه جوش اینورتر بطور قابل توجهی سبک تر و همچنین مصرف برق کمتر نسبت به دستگاه جوش سنتی دارند.

 

اینورترهای جوش‌کاری

منابع قدرت جوشکاری از ژنراتورها تا رکتیفایرها هر کدام دارای مزایا و معایبی هستند که با این وجود همچنان استفاده زیادی در صنعت جوش‌کاری دارند اما اینک تکنولوژی جدیدی به نام اینورتر عصر جدیدی در منابع انرژی جوش‌کاری پدید آورده است..
مدتی است که این تکنولوژی نوظهور در کشورهای صنعتی جای خود را باز کرده است و در کشور ما نیز تولید و استفاده از دستگاه‌های اینورتر جوش‌کاری اخیراً رواج بسیاری یافته است که تولیدکنندگان داخلی توانایی خود را در این زمینه به اثبات رسانده‌اند و به دلیل مزایای فراوان این تکنولوژی می‌توان امیدوار بود که در آینده‌ای نزدیک در بازار رقابتی با سایر تجهیزات متناسب جوشکاری عرصه را به خود اختصاص خواهد داد و توسعه آن به مراتب بهتر از گذشته خواهد بود.
در این منابع تغذیه، برق ورودی AC با فرکانس Hz 60 – 50 ( برق شهر ) که می‌تواند به‌صورت 3 یا تک فاز باشد ابتدا توسط یکسوکننده به جریان DC تبدیل و سپس به واحد اینورتری دستگاه وارد می‌گردد و به جریان متناوب موج مربعی با فرکانس بالا ( KHz 10 – 1 ) تغییر می‌یابد و پس از عبور از مبدل‌های هسته فریتی جریانی تولید می‌گردد که پس از یکسوسازی و عملیات فیلترینگ و تبدیل آن به جریان مستقیم، برای جوشکاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.
با توجه به وجود تکنولوژی”IGBT “insulated gate bipolar transistor ، افزایش فرکانس تا 10 کیلو هرتز و بالاتر حجم ترانسفورماتورها به‌طور چشمگیری کاهش یافته و باعث کاهش قابل ملاحظه در سایز و وزن دستگاه و در نتیجه آن کاهش میزان اتلاف و مصرف برق در حدود 20 الی 30 درصد خواهد شد.



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 27 / 11 / 1398 | نظرات ()